Helyettesítési / visszatérési politika 

Termékek átvétele, visszaküldése

A termékek átvétel akkor történik, amikor az áruk és szolgáltatások megfelelnek a megrendelésben említett műszaki jellemzőknek. Ha a Vevő azt tapasztalja, hogy a szállított termékek vagy a nyújtott szolgáltatások nem felelnek meg a műszaki előírásoknak, akkor az eladó a Termékeket és a szolgáltatásokat megfelelővé teszi a  műszaki jellemzőknek. A hatályos jogszabályok szerint a vásárlásról való lemondás csak az ügyfelek természetes személyeire vonatkozik. Így a fogyasztónak a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül, vagy szolgáltatás nyújtása esetén a szerződés megkötésétől számítva, 14 munkanapon belül írásban értesítenie kell a kereskedőt, hogy szankciók nélkül és indokolás nélkül eláll a vásárlástól.

A termékeket a kereskedő irodájában kell visszaküldeni de CSAK futáron keresztül,  a következő címre Bihar megye Nagyvárad  BARCAULUI utca 20 szám.

A visszaküldési költségeket az ügyfél fizeti az OG 130/2000 rendelet 7 cikkeje alapján.

Ha az Intellisense srl küldi a futárt, hogy vegye vissza a csomagot, akkor a visszaküldési költségek a következők:

Rokkant kerekesszék esetében: 5000-7000 Ft között, a csomag tömegétől, súlyától és méreteitől függően.

A visszaküldött termék kézhezvétele után a visszaküldött árut legkésőbb a visszatérés dátumától számított 30 napon belül kifizetik, ha az nem szenvedett módosításokat, levonva az esetleges visszatérítési költségeket.

Azokban az esetekben, amikor a visszaküldött termékek csomagolása sérült vagy hiányos, kopásnyomok, karcolások, ütések, hiányzó tartozékok stb., észlelt, fenntartjuk a jogot a visszaküldés nem elfogadására.

A visszafizetés banki átutalással történik.

Csak a termék értékét térítjük vissza, a szállítási díjak nélkül.

A román kormány 34/2014 számú sürgősségi rendelete szerint:

- Nem küldhető vissza a forgamazóhoz semmilyen fajta WC-tipus vagy intim higiéniai termékek.